пʼятниця, 17 жовтня 2014 р.

Модуль 11. Рефлекія



У цьому Модулі я  та  мої колеги поділилися  з іншими учасниками тренінгу створеними Планами вивчення теми, а також основними документами Портфоліо. Після перегляду та доопрацювання складових  свого Портфоліо я з’ясувала, в чому переваги процесу ознайомлення всіх учасників тренінгу з роботами інших та як подібна вправа може допомогти у навчанні учнів.

четвер, 16 жовтня 2014 р.

Модуль 10. Рефлексія





Цей модуль допоміг мені зробити такі висновки щодо 


того, як учні можуть самі спрямовувати себе у навчанні,

 про роль і місце диференційованого навчання , для

 себе, я краще зрозуміла як допомогти своїм учням стати

самоспрямованими в навчанні, спробую урізноманітнити

 методи та форми , обовязково візьму до уваги 

запропоновані нам сьогодні форми самоспрямування

 учня. Я зрозуміла, що задоволення навчальних потреб

 учнів вимагає відповідного спонукання та заохочення,

 щоб вони стали впевненими та незалежними . Я 

сподіваюсь, що з цим завданням я впораюсь.

середа, 15 жовтня 2014 р.

Модуль 9 . Рефлексія




Цей модуль допоміг мені зробити такі висновки щодо того, як учні можуть самі спрямовувати себе у навчанні та про роль і місце диференційованого навчання : вчителі мають працювати з учнями, щоб допомогти їм розвинути навички самоспрямованості, учителі можуть планувати навчальний процес, враховуючи різні модальності, включаючи візуальні, аудіальні, кінестетичні способи сприйняття, домінування лівої чи правої півкулі мозку, різні когнітивні стилі, різні ступені розвитку різних типів множинного інтелекту учнів; задоволення навчальних потреб учнів вимагає відповідного спонукання та заохочення, щоб вони стали впевненими та незалежними в навчанні

вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Модуль 8. Рефлексія




Цей модуль допоміг мені зробити такі висновки щодо того, як учні можуть самі спрямовувати себе у навчанні та про роль і місце диференційованого навчання, а саме -я з'ясувала як можу допомогти своїм учням стати самоспрямованими в навчанні, мене здивували деякі методи зокрема збільшення шріфту, для роботи з учнями з особливими потребами. Багато методів я використовую в своїй роботі, але були і нові для мене методи. Дуже вдалою та корисною на мою думку здається форма самоспрямування учнів. Я побачила, як я можу задовольнити різноманітні потреби учнів.

понеділок, 13 жовтня 2014 р.

Модуль 7. Рефлексія



 У цьому модулі я  спланувала  та поділилася  з колегами шляхами використання Інтернету на уроках, а потім обговорила , як допомогти учням подолати труднощі при переході від звичної для них ролі при традиційному навчанні до інших ролей при навчанні за методом проектів. Я також спланувала  та створила  приклад учнівської роботи: презентації, ,  блоґу. Цей приклад має бути спрямований на досягнення конкретних навчальних цілей, які внесені до Плану вивчення теми. я  оцінила  приклад учнівської роботи за відповідними критеріями. 

субота, 11 жовтня 2014 р.

Модуль 6. Рефлексія



 В цьому модулі я дізналася як  можна  ефективно   використовувати  комунікації  та співробітництво для покращення процесу навчання учнів та оцінювання. Як навчити учнів безпечній роботі в Інтернеті. А ще дізналася як використовувати сервіси Інтернету для спілкування та співробітництва, щоб покращити своє викладання та навчання учнів.

пʼятниця, 10 жовтня 2014 р.

Модуль 5. Рефлексія 



Ми обговорювали презентацію оцінювання 



навчальних потреб учнів, обговорювали в групі ідеї 


щодо використання Інтернету для розвитку навичок 

21 століття. Ознайомилися з авторськими правами, 

правила оформлення посилань на використані 

джерела, пошук та збереження зображень з Інтернет-

сайтів